Woensdag 18 september 2019

Drukbezochte informatie markt schooljaar 2019-2020

We kijken terug op een wederom geslaagde informatiemarkt. In plaats van de gebruikelijke introductieavonden organsieren wij aan het begin van ieder schooljaar een informatiemarkt. De ouders kunnen op informele wijze, samen met hun kinderen, een kijkje nemen in de klassen. De kinderen en de leerkrachten hebben in de groep de avond voorbereid en informeren de ouders over het reilen en zeilen in hun groep komend schooljaar.   


Woensdag 26 juni 2019

Opbrengst Sponsorloop 2019 maar liefst € 4500,00

Onze school heeft dit jaar met haar jaarlijkse sponsorloop maar liefst € 4.500 opgehaald voor het goede doel. Alle leerlingen van de school hebben op woensdag 5 juni jl. een kwartier hard gelopen voor St. Agnesschool.

De opbrengst van de sponsorloop is een bijdrage voor schoolboeken, een televisie ( om meer over de wereld visueel te kunnen maken ) en een zonnepaneel voor deze televisie.

Zoals de afgelopen jaren gebruikelijk is, hebben de leerlingen kunnen raden naar de opbrengst van de sponsorloop. Ook dit jaar kreeg de winnaar van deze prijsvraag namens Ot Ottenheim van de Brede School Veldhoven kaartjes voor een familievoorstelling in de Schalm.

Een groot compliment voor alle kinderen voor hun geweldige inzet is zeker op zijn plaats ! En tevens willen we hierbij iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd, in welke vorm dan ook, aan het succes van deze sponsorloop.